Dijeli

U Kompleksu Ravne ovih dana smo sreli brojne umjetnike i muzičare, a među njima i slovenački bračni par, a ujedno i muzički „Duo Time“, Žanu i Borisa Tajm. U pitanju je popularni slovenački muzički duo, a nama su otkrili i šta ih je dovelo u Visoko.

– Već neko vrijeme pričamo da ćemo doći ovamo i sad nam se ukazala prilika i nešto vremena da familijarno posjetimo Bosansku dolinu piramida. Tu smo sa djecom i mojom majkom, uspjeli smo obići tunele Ravne, park „Ravne 2“ i nakon samo jednog ulaska svi se osjećamo mnogo bolje i puni smo energije. Inače, mislili smo doći na samo jedan dan, ali smo se predomislili i ostajemo ipak tri dana, a svakako nam je namjera vratiti se ovamo ponovo i to što prije. – ispričala nam je Žana.

Iako nisu imali mnogo vremena za obilaske, kažu da su oduševljeni. – Znali smo i ranije mnogo toga o dr. Osmanagiću i samom projektu, drago nam je da smo uspjeli upoznati i doktora lično, a oduševljeni smo, piramidama, tunelima, parkom, ljudima koje srećemo ovdje, kao i energijom koja je sjajna. – kazali su nam Žana i Boris Tajm.

Bosanska piramida Sunca

Ostavite odgovor